15 mai, Ziua internațională a familiei

12:18

„Familia este un factor important și de răspundere al educației. Părinții o conduc și răspund de ea în fața societății, a fericirii lor și a vieții copiilor.” afirmă A.S. Makarenco

Pentru demonstrarea veridicității acestei afirmații, elevii Liceului Teoretic Doroțcaia, împreună cu dascălii lor, în ajunul minunatei sărbători, au organizat diverse activități. Elevii clasei I-a „B”, au prezentat desene, poze și filmulețe cu familiile lor, unde s-au dovedit a fi cu zâmbete pe față și fericiți.  Iar vizitând biblioteca școlară, au organizat un recital de poezii. Tot acolo, au admirat expoziția de desene , realizate de colegii lor din liceu la orele de educație plastică, profesor, Bodarev Olga. Bibliotecara, Nedzelischii Natalia, le-a vorbit despre importanța familiei și semnificația acestei sărbători.

Elevii clasei a IV- a ,, A”, ghidați de învățătoarea, Aliona Berzan, la fel au petrecut o oră dedicată familiei. Astfel în sala de clasă au organizat expoziție de desene, au audiat cântece și au vizionat prezentările power point realizate de elevi.

Ne bucurăm foarte mult de implicarea active, atât a elevilor cât și profesorilor și le mulțumim pentru activitătile realizate și le dorim ca fiecare să fie împlinit și fericit în familia sa.