Implicarea activă a tinerilor

19:11

Pe data de  24 noiembrie, în incinta Liceului Teoretic Doroțcaia , în cadrul lecției de Educație pentru Societate, elevii clasei a XII-a au avut frumoasa ocazie să discute cu domnul primar de Doroțcaia Valeriu Berzan ,  consilierii Natalia Constantinov- Postolachi, Filipenco Tatiana și doamna director Bacioi Viorica despre propunerea de politică publică inițiată anul trecut cu referire la ,,Managementul deșeurilor”.

La fel au fost argumentate și realizarea celor 17 obiective globale odată cu implimentarea politicii. Am rămas plăcut surprinși cu tinerii că consilierii la ședința locală din 16.11.21, au stabilit ca prioritar acest serviciu pentru localitate.

Elevii consideră că este foarte important când există cineva care să te asculte și să te îndrumeze și când tuturor întrebărilor se găsește un răspuns. Ei sunt convinși că vocea lor contează și împreună pot obține orice.

Mulțumim domnului primar și consilierilor pentru receptivitate  și disponibilitatea de a asculta tinerii, doamnei Veronela Pruteanu, persoana resursă, conducătoarea grupului de inițiativă ,, Doroțcaia pune umărul” pentru ghidare și susținere, iar tinerilor pentru activismul manifestat în identificarea și soluționarea problemelor comunității.