Proiectul ,,Matematica aplicativă”

13:43
   Liceul Teoretic Doroțcaia a fost desemnat câștigătorul proiectului „Matematica aplicativă”, realizat de către Zinaida STASEV- profesor de matematică. Premiul obținut constă din 5 laptop-uri Google Chromebook (compatibile cu programele Google – G Suite for Education, inclusiv Google Classroom). Acestea au fost donate cu scopul și condiția că instituția de învățământ va implementa TIC în procesul de predare și învățare.
   Concursul de proiecte este susținut de Asociația Companiilor de Creație din Republica Moldova și de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova care a oferit $8,000 din fondul Programului de Granturi pentru Absolvenți. Acest concurs este realizat la inițiativa voluntară a trei absolvenți ai programelor de schimb de experiență a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova: Roman Sorocan, Oxana Draguta și Iulia Țvigun. Din 17 instituții de învățământ din Republica Moldova, participante la concurs, dintre care 4 instituții au fost desemnate câștigătoare, Liceul Teoretic Doroțcaia s-a plasat pe locul II.
    Liceul Teoretic Doroțcaia, Vă aduce sincere mulțumiri și recunoștință pentru aportul semnificativ, ce va contribui la realizarea procesului educațional de calitate, conform cerințelor timpului pandemic în care ne aflăm.