Pe aripile cunoștințelor- la școală!

08:11

Trăim emoții deosebite de fiecare dată când revenim de 1 Septembrie la școală.  Sunetul clopoțelului a prevestit începutul noului an școlar . În această zi alături de noi și de elevi au fost prezenți oaspeți de onoare, domnul primar, Berzan Valeriu, ex-directorii liceului Covalenco Olga și Ivanov Boris, Părintele Bisericii ,,Acoperământul Maicii Domnului” Tambur Daniel  și reprezentantul Consiliului Raional Berzan Galina. Ei au salutat comunitatea școlară, dorindu-le tuturor un an bun, plin de realizări frumoase.

În cadrul careului solemn, doamna director Bacioi Viorica, a menționat elevii care au fost activi pe parcursul verii, a salutat partenerii educaționali și a  dorit tuturor succese și clipe minunate pe parcursul anului.

Învățaceii din clasa întâi au pășit pentru prima dată în școală însoțiți de prima lor învățătoare dna Leșco Eudochia și Berzan Natalia și conduși de elevii clasei a XII-a. Le dorim să fie interesantă călătoria în Țara cunoștințelor.

Cu sufletele pline de speranțe și de dorința să fie pace în toată lumea, elevii au fost invitați la prima oră din anul de studii 2022-2023, dedicată „Anului Recunoștinței” veteranilor de război, participanți la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova.
Dorim tuturor un an de studii plin de realizări frumoase și de pace!